otrdiena, marts 15, 2011

Edvards Antonijs Masens/Edvards Kalens




Pirms pārvēšanās Edvarda Kalena vārds bija Edvards Antonijs Masens.Par viņu zināms vien tas, Edvards mira no spāņu gripas, 1918. gadā. Kārlails tajā laikā strādāja slimnīcā, kurā gulēja gan Edvarda māte (kas mira ātrāk), gan viņas dēls. Lai viņu glābtu, Kārlails puisi pārvērta par vampīru.
Pēc pārvētībām Edvarda uzvārds mainijās no Masens uz Kalens.Edvards izskatās,kā jau visi vampīri, arī Edvards ir pasakaini skaists. Bella viņu vairākkārt salīdzina ar grieķu dievu. Viņa āda ir ļoti bāla, ledus auksta un mirdz saulē. Viņa sejas vaibsti ir perfekti, viņam ir izteikti vaigu kauli, taisns deguns un pilnīgas lūpas. Viņa mati, kuri vienmēr ir nekārtīgi, ir zelta bronzask rāsā. Viņa acis agrāk bija zaļas, bet tagad ir zelta. Ja viņš ilgāk ir neēdis, acis kļūst tumšākas (var sasniegt arī piķa melnumu) un zem acīm parādās riņķi.

Edvardam piemīt milzu ātrums, izturība un spēks. Viņa balss un smarža ir ļoti pavedinoša, tamdēļ viņš Bellu var novest līdz ģībšanai, nemaz pats to nenojaušot. 
6pēdas 2collas garš (~187cm)
Bella Edvardu apraksta kā pieklājīgu, apburošu un spītīgu. Viņš ļoti uztraucās par Bellas drošību un to liek augstāk par visu. Viņš bieži pārspīlē, it īpaši tad, ja tiek apdraudēta Bella. Viņš joprojām runā kā runāja pirms kļūšanas pr vampīru - tātad, kā no 20. gadsimta izkāpis. Viņš var būt ļoti romantisks. Edvards sevi uzskata par briesmoni un pēc tam, kad iemīl Bellu, ļoti vēlas, kaut varētu būt cilvēks un nevis vampīrs.Viņam nevajag elpot, un tomēr viņš to dara pieraduma dēļ un arī tamdēļ, ka tad jūt smaržas. Viņš arī neēd un saka, ka vampīram ēst cilvēku pārtiku ir tas pats, kas cilvēkam - ēst zemi. Viņš arī neguļ.

Edvards ir vviņš tomēr ar Bellu nebraukāsies.
isātrākais no visiem Kaleniem un var noskriet viņus visus. Tā kā iepriekšējā dzīvē viņam, visticamāk, piemita nelielas empātijas spējas, tad tagad viņš var nolasīt visu cilvēku domas. Bella ir vienīgais izņēmums.

Edvardam ļoti patīk mūzika un viņš prot spēlēt klavieres labāk, kā jebkurš pasaules pianists. Viņam patīk visdažādākā stila mūzika, tādejādi viņam vienādi laba šķiet gan klasiskā mūzika, gan rokmūzika.
Viņš arī ir izteicies, ka mūzika piecdesmitajos bija labāka, kā sešdesmitajos, ka viņam nepatika mūzika septiņdesmitajos un astoņdesmitajos mūzika bija ciešama.

Un viņam ļoti patīk kolekcionēt mašīnas. Viņam pieder Volvo S60 R un Aston Martin V12 Vanquish, kā "īpašo gadījumu" mašīna. Viņš arī uzdāvināja savai māsai Alisei dzeltenu poršu. Viņš bija nopircis arī motociklu, lai brauktu ar Bellu, bet atdeva to Džasperam, kad izrādījās, kad izrādījās, ka viņš tomēr ar Bellu nebraukāsies.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru